Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30159
Title: Ozonation as a factor for improving technological properties of wheat bakery flour (використання озону для покращення технологічних властивостей пшеничного хлібопекарського борошна)
Authors: Safonova, O. N.
Kholodova, E. A.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: O.N. Safonova, E.A. Kholodova Ozonation as a factor for improving technological properties of wheat bakery flour (використання озону для покращення технологічних властивостей пшеничного хлібопекарського борошна). Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 68-69
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30159
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-68-69.pdf211.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.