Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30159
Title: | Ozonation as a factor for improving technological properties of wheat bakery flour (використання озону для покращення технологічних властивостей пшеничного хлібопекарського борошна) |
Authors: | Safonova, O. N. Kholodova, E. A. |
Issue Date: | 19-May-2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | O.N. Safonova, E.A. Kholodova Ozonation as a factor for improving technological properties of wheat bakery flour (використання озону для покращення технологічних властивостей пшеничного хлібопекарського борошна). Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 68-69 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30159 |
Appears in Collections: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-68-69.pdf | 211.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.