Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30159
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorSafonova, O. N.-
dc.contributor.authorKholodova, E. A.-
dc.date.accessioned2023-04-17T22:13:29Z-
dc.date.available2023-04-17T22:13:29Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationO.N. Safonova, E.A. Kholodova Ozonation as a factor for improving technological properties of wheat bakery flour (використання озону для покращення технологічних властивостей пшеничного хлібопекарського борошна). Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 68-69uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30159-
dc.language.isouk_ENuk_EN
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleOzonation as a factor for improving technological properties of wheat bakery flour (використання озону для покращення технологічних властивостей пшеничного хлібопекарського борошна)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-68-69.pdf211.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.