Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30145
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Камсуліна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Н. Г. | - |
dc.contributor.author | Дроменко, О. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-17T16:25:56Z | - |
dc.date.available | 2023-04-17T16:25:56Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Камсуліна Н. В., Гринченко Н. Г., Дроменко О. Б. Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 89-91 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30145 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі;Секція 2 | - |
dc.title | Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-89-91.pdf | 212.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.