Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30136
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чернікова, Ю. А. | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-17T15:56:00Z | - |
dc.date.available | 2023-04-17T15:56:00Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Чернікова Ю. А., Самохвалова О. В. Щодо використання мікробних полісахаридів ксампану та енпосану в технології бісквітного напівфабрикату «Буше». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 69-70 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30136 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1 | - |
dc.title | Щодо використання мікробних полісахаридів ксампану та енпосану в технології бісквітного напівфабрикату «Буше» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-69-70.pdf | 190.59 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.