Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30136
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧернікова, Ю. А.-
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.date.accessioned2023-04-17T15:56:00Z-
dc.date.available2023-04-17T15:56:00Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationЧернікова Ю. А., Самохвалова О. В. Щодо використання мікробних полісахаридів ксампану та енпосану в технології бісквітного напівфабрикату «Буше». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 69-70uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30136-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleЩодо використання мікробних полісахаридів ксампану та енпосану в технології бісквітного напівфабрикату «Буше»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_1-69-70.pdf190.59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.