Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30134
Title: Перспективи розробки технології молочних соусів-топінгів
Authors: Трощий, Т. В.
Рябець, О. Ю.
Кобилинська, Н. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Трощий Т. В., Рябець О. Ю., Кобилинська Н. В. Перспективи розробки технології молочних соусів-топінгів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 65-66
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30134
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-65-66.pdf191.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.