Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30086
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМурликіна, Н. В.-
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorУпатова, О. І.-
dc.date.accessioned2023-04-17T10:02:51Z-
dc.date.available2023-04-17T10:02:51Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationМурликіна Н.В., Янчева М.О., Упатова О.І., Функціонально-технологічні властивості емульгаторів ацилгліцеринової природи у складі м’ясних систем. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 53-54uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30086-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleФункціонально-технологічні властивості емульгаторів ацилгліцеринової природи у складі м’ясних системuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-53-54.pdf212.84 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.