Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30079
Название: Характеристика енергії активації та ефективної в’язкості модельних розчинів структурованого продукту
Авторы: Міскієвич, Т.
Гарнцарек, З.
Перцевий, М. Ф.
Савгіра, Ю. О.
Колесникова, М. Б.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Міскієвич Т., Гарнцарек З., Перцевий М.Ф., Савгіра Ю.О., Колесникова М.Б. Характеристика енергії активації та ефективної в’язкості модельних розчинів структурованого продукту. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 53
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30079
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-53.pdf201.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.