Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30054
Title: Історія та культура харчування східних слов’ян
Authors: Митрофанов, А. І.
metadata.dc.contributor.advisor: Смирнов, В. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Митрофанов А. І. Історія та культура харчування східних слов’ян. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Смирнов В. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 396.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30054
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_395.pdf102.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.