Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30040
Название: Вивчення перетравлюваності білків сирного продукту м’якого
Авторы: Міскієвич, Т.
Гарнцарек, Б.
Обозна, М. В.
Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Перцевой, Ф. В.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Міскієвич Т., Гарнцарек Б., Обозна М.В., Коваленко В.О., Чернова Л.О., Перцевой Ф.В. Вивчення перетравлюваності білків сирного продукту м’якого. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 52
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30040
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-52.pdf198.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.