Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30030
Название: | Дослідження показників черствіння безбілкового хліба для спеціального дієтичного споживання |
Авторы: | Луньова, О. С. Кучерук, З. І. |
Дата публикации: | 19-мая-2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Луньова О.С., Кучерук З.І., Дослідження показників черствіння безбілкового хліба для спеціального дієтичного споживання. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С.49 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30030 |
Располагается в коллекциях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-49.pdf | 197.74 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.