Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30027
Название: Плівкоутворюючі властивості вуглеводів нових гібридів кукурудзи для покриття хлібобулочних виробів
Авторы: Лисюк, Г. М.
Нєміріч, О. В.
Тимчук, С. М.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Лисюк Г.М., Нєміріч О.В., Тимчук С.М. Плівкоутворюючі властивості вуглеводів нових гібридів кукурудзи для покриття хлібобулочних виробів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С.46
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30027
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-46.pdf198.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.