Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30022
Title: Математичне моделювання жирно-кислотного складу композицій для соусів емульсійного типу
Authors: Кравченко, М. Ф.
Михайлик, В. С.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кравченко М.Ф., Михайлик В.С. Математичне моделювання жирно-кислотного складу композицій для соусів емульсійного типу. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 40-41
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30022
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-40-41.pdf208.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.