Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30018
Название: Параметри ферментативного протеолізу колагеновмісної сировини в технологіях біодеградуючих захисних покриттів
Авторы: Коваленко, В. О.
Чернова, Л. О.
Павлоцька, Л.Ф.
Дата публикации: 19-мая-2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Коваленко В.О., Чернова Л.О., Павлоцька Л.Ф. Параметри ферментативного протеолізу колагеновмісної сировини в технологіях біодеградуючих захисних покриттів. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 36-37
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30018
Располагается в коллекциях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-36-37.pdf207.82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.