Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30006
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorАрхипова, В. О.-
dc.contributor.authorТимоховцев, В. О.-
dc.date.accessioned2023-04-14T12:14:15Z-
dc.date.available2023-04-14T12:14:15Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТимоховцев В. О. How to behave at the office to advance your career. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 380.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30006-
dc.description.abstractРозглянуто основні аспекти комунікації та поведінки у робочому середовищі, які сприяють створенню гарної атмосфери в колективі та допомагають кар’єрному росту працівника.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleHow to behave at the office to advance your careeruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_379.pdf173.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.