Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/30006
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Архипова, В. О. | - |
dc.contributor.author | Тимоховцев, В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-14T12:14:15Z | - |
dc.date.available | 2023-04-14T12:14:15Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Тимоховцев В. О. How to behave at the office to advance your career. Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 380. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30006 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто основні аспекти комунікації та поведінки у робочому середовищі, які сприяють створенню гарної атмосфери в колективі та допомагають кар’єрному росту працівника. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | How to behave at the office to advance your career | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_379.pdf | 173.26 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.