Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30004
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorСоколова, І. С.-
dc.date.accessioned2023-04-14T12:08:58Z-
dc.date.available2023-04-14T12:08:58Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСоколова І. С. Ostrategic planning at company level (Стратегічне управління та планування на рівні підприємства). Актуальні проблеми розвитку харчових виробниц тв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 378.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30004-
dc.description.abstractУспіх або економічний провал організації залежить насамперед від її успішного, або навпаки невдалого керівництва. У докладі розглядаються основні функції менеджменту з стратегічного управління та планування на рівні підприємства.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleOstrategic planning at company level (Стратегічне управління та планування на рівні підприємства)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_377.pdf173.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.