Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29980
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПодворна, Л. А.-
dc.contributor.authorЛавринець, В. О.-
dc.date.accessioned2023-04-14T09:52:55Z-
dc.date.available2023-04-14T09:52:55Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЛавринець В. О. Working in reception. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Подворна Л. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 353.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29980-
dc.description.abstractДоповідь дає загальну характеристику організації роботи адміністратора у галузі готельної індустрії.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleWorking in receptionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_353.pdf172.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.