Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29979
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorАрхипова, В. О.-
dc.contributor.authorКучерявенко, Т. І.-
dc.date.accessioned2023-04-14T09:51:14Z-
dc.date.available2023-04-14T09:51:14Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКучерявенко Т. І. World trade organization. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Архипова В. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 352.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29979-
dc.description.abstractПредставлено історію створення Всесвітньої організації торгівлі та розглянуто її структуру та функції світовій економічній спільноті.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleWorld trade organizationuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_352.pdf173.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.