Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29970
Title: Cold extrusion in bread making
Authors: Zarubina, V.
metadata.dc.contributor.advisor: Smirnova, J. S.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Zarubina V. Cold extrusion in bread making. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Smirnova J. S. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 343.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29970
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_343.pdf73.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.