Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29965
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКов’ях, І. І.-
dc.contributor.authorГура, К. В.-
dc.date.accessioned2023-04-14T09:13:32Z-
dc.date.available2023-04-14T09:13:32Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationГура К. В. How to become a career manager in hospitality (Як стати професійним менеджером в індустрії гостинності). Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Ков’ях І. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 338.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29965-
dc.description.abstractРоль менеджера є особливо важливою в такій соціальній сфері, як готельна справа. Успішні менеджери – обов'язково люди, які встановлюють високі норми ефективності виконання завдань організації. Доповідь містить відповіді на запитання, як стають кар’єрними менеджерами в індустрії гостинності.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleHow to become a career manager in hospitality (Як стати професійним менеджером в індустрії гостинності)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_338.pdf173.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.