Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29929
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКоркач, Г. В.-
dc.contributor.authorПальчук, С. О.-
dc.date.accessioned2023-04-14T07:14:33Z-
dc.date.available2023-04-14T07:14:33Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПальчук С. О. Синбіотики як функціональний інгредієнт у технології помадних цукерок. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Коркач Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 72.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29929-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСинбіотики як функціональний інгредієнт у технології помадних цукерокuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_25.04.2013_1_72-72.pdf121.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.