Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29724
Title: Упровадження уніфікованих послуг у готелях у сучасних умовах
Authors: Зайцева, О.
Андреєва, А.
metadata.dc.contributor.advisor: Куценко, О. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Зайцева О., Андреєва А. Упровадження уніфікованих послуг у готелях у сучасних умовах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Куценко О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 292.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29724
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_292.pdf112.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.