Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29689
Назва: Застосування харчової добавки для приготування страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарства
Автори: Ощипок, І. М.
Деревенко, О. А.
Глек, О. Ю.
Резніченко, А. В.
Дата публікації: 22-тра-2014
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ощипок І. М., Деревенко О. А., Глек О. Ю., Резніченко А. В. Застосування харчової добавки для приготування страв функціонального призначення в закладах ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 55-56
Серія/номер: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29689
Розташовується у зібраннях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_1-55-56.pdf191.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.