Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29687
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМіронов, О. Ю.-
dc.contributor.authorНеклеса, О. П.-
dc.contributor.authorМороз, О. В.-
dc.date.accessioned2023-04-11T15:09:28Z-
dc.date.available2023-04-11T15:09:28Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationМіронов О. Ю., Неклеса О. П., Мороз О. В. Сучасні тенденції у виробництві капсульованої продукції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 51-52uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29687-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleСучасні тенденції у виробництві капсульованої продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-51-52.pdf191.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.