Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29684
Title: Технологія виробництва шоколадних маффінів із використанням житнього борошна
Authors: Медведєва, А. О.
Завадинська, О. Ю.
Михайлик, В. С.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Медведєва А. О., Завадинська О. Ю., Михайлик В. С. Технологія виробництва шоколадних маффінів із використанням житнього борошна. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 47-48
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29684
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-47-48.pdf192.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.