Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29683
Title: Перспективи використання плодових порошків у технології борошняних кондитерських виробів
Authors: Медвідь, І. М.
Мирошник, Ю. А.
Шидловська, О. Б.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Медвідь І. М., Мирошник Ю. А., Шидловська О. Б. Перспективи використання плодових порошків у технології борошняних кондитерських виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 45-46
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29683
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-45-46.pdf191.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.