Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29681
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Любенко, Г. Д. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-11T14:59:55Z | - |
dc.date.available | 2023-04-11T14:59:55Z | - |
dc.date.issued | 2014-05-22 | - |
dc.identifier.citation | Любенко Г. Д., Обозна М. В., Перцевой Ф. В. Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектину. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 43-44 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29681 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1 | - |
dc.title | Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектину | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_1-43-44.pdf | 191 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.