Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29680
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКрутовий, Ж. А.-
dc.contributor.authorЗапаренко, Г. В.-
dc.contributor.authorБорисова, А. О.-
dc.date.accessioned2023-04-11T14:57:28Z-
dc.date.available2023-04-11T14:57:28Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationКрутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Про взаємодію харчування та медикаментозного лікування при захворюваннях, що виникають на тлі дефіциту кальцію. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 41-42uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29680-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleПро взаємодію харчування та медикаментозного лікування при захворюваннях, що виникають на тлі дефіциту кальціюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-41-42.pdf211.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.