Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29644
Title: | Удосконалення маркетингової стратегії на ринку підприємств ресторанного господарства |
Authors: | Гринь, А. С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Мороз, О. Р. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Гринь А. С. Удосконалення маркетингової стратегії на ринку підприємств ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Мороз О. Р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 252. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29644 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_252.pdf | 116.99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.