Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29635
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЛачкова, Л. І.-
dc.contributor.authorТитаренко, О. О.-
dc.date.accessioned2023-04-11T08:10:56Z-
dc.date.available2023-04-11T08:10:56Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationТитаренко О. О. Управління кредитоспроможністю підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Лачкова Л. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 244.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29635-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleУправління кредитоспроможністю підприємстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_244.pdf105.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.