Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29608
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorКирильєва, Л. О.-
dc.contributor.authorЯкуба, Є. В.-
dc.contributor.authorЛаврик, А. О.-
dc.date.accessioned2023-04-11T05:49:29Z-
dc.date.available2023-04-11T05:49:29Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЯкуба Є. В., Лаврик А. О. Організаційно-методичні аспекти обліку у сфері розваг на сучасному етапі. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Кирильєва Л. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 217.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29608-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОрганізаційно-методичні аспекти обліку у сфері розваг на сучасному етапіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_217.pdf110.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.