Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29590
Title: Моделювання процесу гідролітичної деструкції колагену харчової кістки за умов підвищеного тиску та температури
Authors: Головко, М.П.
Полевич, В.В.
Серік, М.Л.
Issue Date: 19-May-2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М.П., Полевич В.В., Серік М.Л. Моделювання процесу гідролітичної деструкції колагену харчової кістки за умов підвищеного тиску та температури. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 21
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29590
Appears in Collections:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-21.pdf227.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.