Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29577
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБреславець, Т. В.-
dc.contributor.authorЮрченко, С. Л.-
dc.contributor.authorКолеснікова, М. Б.-
dc.date.accessioned2023-04-10T14:07:53Z-
dc.date.available2023-04-10T14:07:53Z-
dc.date.issued2011-05-19-
dc.identifier.citationБреславець Т.В., Юрченко С.Л., Колеснікова М.Б. Використання сучасних способів теплової обробки на підприємствах ресторанного господарства. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 15uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29577-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВикористання сучасних способів теплової обробки на підприємствах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-15.pdf197.13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.