Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29577
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бреславець, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Юрченко, С. Л. | - |
dc.contributor.author | Колеснікова, М. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-10T14:07:53Z | - |
dc.date.available | 2023-04-10T14:07:53Z | - |
dc.date.issued | 2011-05-19 | - |
dc.identifier.citation | Бреславець Т.В., Юрченко С.Л., Колеснікова М.Б. Використання сучасних способів теплової обробки на підприємствах ресторанного господарства. Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 трав. 2011 р. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 15 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29577 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Використання сучасних способів теплової обробки на підприємствах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy dop. Mizhnar. nauk._prakt. konf. 19.05.2011 r_1-15.pdf | 197.13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.