Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29491
Title: Передумови вибору матеріалу і форми інертних тіл для сушіння рідких продуктів
Authors: Яровий, В. Л.
Якобчук, Р. Л.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Яровий В. Л., Якобчук Р. Л. Передумови вибору матеріалу і форми інертних тіл для сушіння рідких продуктів. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 123-124.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29491
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-123-124.pdf217.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.