Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29477
Title: Підвищення ефективності сушильного обладнання
Authors: Снєжкін, Ю.Ф.
Шапар, Р. О.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Снєжкін Ю.Ф., Шапар Р. О. Підвищення ефективності сушильного обладнання. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 95-96.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29477
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-95-96.pdf218.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.