Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29417
Title: Использование земляного миндаля в рецептурах рубленых полуфабрикатов из мяса птицы в качестве влагосвязывающего и функционального компонента
Authors: Рогова, Н. В.
Снегур, Ф. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Рогова Н. В., Снегур Ф. М. Использование земляного миндаля в рецептурах рубленых полуфабрикатов из мяса птицы в качестве влагосвязывающего и функционального компонента. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 81-82.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29417
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-81-82.pdf217.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.