Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29417
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рогова, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Снегур, Ф. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-07T17:22:42Z | - |
dc.date.available | 2023-04-07T17:22:42Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Рогова Н. В., Снегур Ф. М. Использование земляного миндаля в рецептурах рубленых полуфабрикатов из мяса птицы в качестве влагосвязывающего и функционального компонента. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 81-82. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29417 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Использование земляного миндаля в рецептурах рубленых полуфабрикатов из мяса птицы в качестве влагосвязывающего и функционального компонента | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_16.05.13_-81-82.pdf | 217.3 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.