Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29417
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРогова, Н. В.-
dc.contributor.authorСнегур, Ф. М.-
dc.date.accessioned2023-04-07T17:22:42Z-
dc.date.available2023-04-07T17:22:42Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationРогова Н. В., Снегур Ф. М. Использование земляного миндаля в рецептурах рубленых полуфабрикатов из мяса птицы в качестве влагосвязывающего и функционального компонента. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 81-82.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29417-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleИспользование земляного миндаля в рецептурах рубленых полуфабрикатов из мяса птицы в качестве влагосвязывающего и функционального компонентаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-81-82.pdf217.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.