Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29413
Title: Комплексная переработка виноградных выжимков в сушилках с кондуктивным подводом теплоты
Authors: Потапов, В. А.
Якушенко, Е. Н.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Потапов В. А., Якушенко Е. Н. Комплексная переработка виноградных выжимков в сушилках с кондуктивным подводом теплоты. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 75-76.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29413
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-75-76.pdf216.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.