Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29413
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПотапов, В. А.-
dc.contributor.authorЯкушенко, Е. Н.-
dc.date.accessioned2023-04-07T16:48:34Z-
dc.date.available2023-04-07T16:48:34Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationПотапов В. А., Якушенко Е. Н. Комплексная переработка виноградных выжимков в сушилках с кондуктивным подводом теплоты. Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф., м. Харків, 16-17 трав. 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 75-76.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29413-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleКомплексная переработка виноградных выжимков в сушилках с кондуктивным подводом теплотыuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Вода в харчових продуктах і для харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_16.05.13_-75-76.pdf216.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.