Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29338
Title: Конкурентний потенціал підприємства як об’єкт оцінки
Authors: Попова, І. П.
metadata.dc.contributor.advisor: Жарко, І. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Попова І. П. Конкурентний потенціал підприємства як об’єкт оцінки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Жарко І. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 2. С. 175.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29338
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_2_175.pdf114.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.