Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/29303
Название: | ЯМР-дослідження стану вологи в безбілковому хлібі з додаванням олії під час зберігання |
Авторы: | Лунькова, О. С. |
Дата публикации: | 25-апр-2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Лунькова О. С. ЯМР-дослідження стану вологи в безбілковому хлібі з додаванням олії під час зберігання. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Торяник О. І., Дьяков О. Г. Харків. 2012. Ч. 2. С. 103 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29303 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-103.pdf | 197.99 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.