Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29210
Title: Інноваційні технології кондитерських виробів для закладів ресторанного господарства
Authors: Калакура, М. М.
Мирська, О. В.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Калакура М. М., Мирська О. В. Інноваційні технології кондитерських виробів для закладів ресторанного господарства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 29-30
Series/Report no.: Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29210
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-29-30.pdf190.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.