Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29202
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГринченко, О. О.-
dc.contributor.authorКарпов, Р. В.-
dc.contributor.authorРябець, О. Ю.-
dc.date.accessioned2023-04-06T12:32:07Z-
dc.date.available2023-04-06T12:32:07Z-
dc.date.issued2014-05-22-
dc.identifier.citationГринченко О. О., Карпов Р. В., Рябець О. Ю. Дослідження впливу технологічних чинників на властивості розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 21-22uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29202-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1-
dc.titleДослідження впливу технологічних чинників на властивості розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-21-22.pdf235.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.