Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29189
Название: Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із продуктами переробки зародків пшениці
Авторы: Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Самохвалова, О. В.
Дата публикации: 22-мая-2014
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Самохвалова О. В. Інноваційні технології оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів із продуктами переробки зародків пшениці. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 7-8
Серия/номер: Пленарне засідання;
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29189
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_1-7-8.pdf156.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.