Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29102
Title: Харчові гідроколоїди в технологіях м’ясопродуктів
Authors: Пернеровська, А. С.
Шаповалова, І. І.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пернеровська А. С., Шаповалова І. І. Харчові гідроколоїди в технологіях м’ясопродуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Добровольська О. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 97
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29102
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-97.pdf140.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.