Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29102
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПернеровська, А. С.-
dc.contributor.authorШаповалова, І. І.-
dc.date.accessioned2023-04-05T07:36:05Z-
dc.date.available2023-04-05T07:36:05Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationПернеровська А. С., Шаповалова І. І. Харчові гідроколоїди в технологіях м’ясопродуктів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Добровольська О. В. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 97uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29102-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleХарчові гідроколоїди в технологіях м’ясопродуктівuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-97.pdf140.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.