Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29010
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОмельченко, С. Б.-
dc.contributor.authorРешетова, О. О.-
dc.date.accessioned2023-04-04T13:21:42Z-
dc.date.available2023-04-04T13:21:42Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationРешетова О. О. Перспективи викори-стання фруктових добавок у технології бісквітного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Омельченко С. Б. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 43.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29010-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи викори-стання фруктових добавок у технології бісквітного тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_42-42.pdf132.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.