Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28983
Title: | Перспективи використання вальців ковзання в обладнанні харчових виробництв |
Authors: | Дзюман, І. В. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Дзюман І. В. Перспективи використання вальців ковзання в обладнанні харчових виробництв. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Педорич І. П. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 86 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28983 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-86.pdf | 139.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.