Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28894
Title: Визначення раціональних режимів ультразвукової обробки емульсій
Authors: Медяник, В. В.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Медяник В. В. Визначення раціональних режимів ультразвукової обробки емульсій. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Постнов Г. М., Червоний В. М. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 67
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28894
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-67.pdf182.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.