Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/28894
Title: | Визначення раціональних режимів ультразвукової обробки емульсій |
Authors: | Медяник, В. В. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Медяник В. В. Визначення раціональних режимів ультразвукової обробки емульсій. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер.: Постнов Г. М., Червоний В. М. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 2. С. 67 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28894 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-67.pdf | 182.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.