Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28820
Title: Обґрунтування процесу розробки заходів із підвищення ефективності використання персоналу підприємства
Authors: Сукачова-Труніна, С. М.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Сукачова-Труніна С. М. Обґрунтування процесу розробки заходів із підвищення ефективності використання персоналу підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 2. С. 272-273
Series/Report no.: Управління розвитком бізнесу;Секція 16
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28820
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t2_15.05.19-272-273.pdf135.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.